Werewolf_kiev писал(а):А зачем вам пистолет? Хватит и травматика. Зачем КС? Кого убить хотите?
ось тут навідміну від х/з все чітко і зрозуміло як мені так і суспільству.
офіційно зареєстрований нарізний короткоствол дуже демократичний засіб самооборони в умовах неупинного росту вуличної злочинності оскільки він доступний для освоєння різними категоріями громадян (в тому числі такими "ласими" для злочинців як вагітні жінки, пенсіонери та інваліди) та дозволяє дати відсіч навіть кільком злочинцям які фізично переважають свою жертву та озброєнні х/з.
поряд з цим завдяки досягненням сучасної науки, офіційно зареєстрований нарізний короткоствол дозволяє чітко і швидко ідентифікувати власника у разі злочинного застосування та притягнути його до відповідальності.
krapper писал(а):Кинжалом очень хорошо открывать картонные коробки с бытовой техникой.
Кинжалом очень хорошо отрезать скотч, упаковывая бытовую технику.
все це я майже кожен Божий день з легкістю роблю професійним столярним ножем.
krapper писал(а):Пакеты с чипсами гораздо лучше открываются кинжалом, чем ножном с односторонней заточкой.
якщо ви подивитеся уважно на упаковку чіпсів то виробник (який є професіоналом у своїй галузі і дбає про своїх споживачів) зазвичай малює підказку як і чим найкраще розпаковувати.
krapper писал(а):Мало ли какое практическое применение может найтись у хорошего ножа, особенно, если он выполнен в форме кинжала?
саме так. в тому числі і безкарне злочинне застосування.
Egor писал(а):Мачете у меня есть, и не одно, а бебута нет.
я розумію що це трагедія, але тому ми і живемо спільно в суспільстві що інтереси усіх його членів мають бути збалансованими. ви маєте мачете? маєте і не одне (вам вже пішли на зустріч) - от і задовільніться цим з благородною метою досягнення консенсусу в суспільстві. я ж не загинаю пальці що, окрім одного офіційно зареєстрованого нарізного короткостволу для потреб самозахисту, мені потрібен автоматичний кулемет.